Dobro došli

Kontaktni obrazac 100%

28. februara 2019. godine je u prostorijama naše škole održana svečana priredba u povodu obilježavanja Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Obilježavanje ovog velikog državnog praznika je upriličeno u prelijepoj atmosferi.
Učenici raznih sekcija zajedno sa nastavnicima, poklonili su domovini najljepši dar. Pjesmom, stihovima, plesom, muzikom, obiljezili smo naš državni praznik
Našim učenicima, njihovim roditeljima, uposlenicima škole i svim državljanima Bosne i Hercegovine želimo sretan Dan nezavisnosti!

ZLATNA MEDALJA ZA NAŠU ŠKOLU NA BALKANSKOM SAJMU INOVACIJA

Na međunarodnoj izložbi inovacija, patenata, industrijskog dizajna, novih tehnologija i proizvoda MAKINOVA i EKONOVA 2019.u Skoplju od 8 .do 10. novembra učestvovali su najbolji predstavnici državnih takmičenja iz Makedonije, Bugarske, Slovenije, BiH, Crne Gore i Srbije. U konkurenciji osnovnih škola u obje discipline dodijeljeno su po tri medalje. Belmin Tukić učenik OŠ Pazar za koju je dobio pravo učešća na bazi izvrsnih rezultata sa Drżavne Smotre naučno tehničkog stvaralaštva mladih BiH u Bugojnu ove godine, a sada učenik prvog razreda Elektrotehničke škole je u disciplini EKONOVA osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju gdje je predstavio inovaciju za efikasno korištenje sunčeve energije Arduino solarni pratioc, pod mentorstvom prof. Damira Spahića.

Čestitamo  Belminu Tukiću i njegovom mentoru Damiru Spahiću!

Thumbnail 1
Dobro nam došli!
Thumbnail 2
Slide
Slide
PlayPause
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Slide
Slide
previous arrow
next arrow